Mijn familie is ‘gezegend’ met een voorgevel waar de gemiddelde man spontaan van gaat kwijlen. De vrouwen zelf zien het vooral als een last, want BH’s zijn duur. En zie maar eens een bikini te vinden die je vrienden een beetje ondersteunt. Vaak heb ik ze horen klagen dat de meeste modellen iets weg hebben dat je oma zou dragen, of er hangt een prijskaartje aan van rond de € 75,-.

Ik kan hierin niet uit eigen ervaring spreken, want mijn sisters waren alleen aan de maat toen ik zelf aan de maat was (lees 135kg). Kwa buste kan ik iedere bikini aan (laten we maar niet spreken over een bikini-proof lijf), maar ik had een juichend zusje toen ik vertelde dat Hunkemoller met een bikinilijn met grote cupmaten komt.

 

Niet zo gek ook, want er is veel vraag naar. Na Engeland zijn wij Nederlanders het grootst beborste vrouwvolkje op de wereld – zo heb ik wel eens gelezen. Maar waarom vind je dan nergens leuke BH’s en bikini’s? Hunkemoller kwam eerst met een BHlijn met cupmaten groter dan D, en nu volgt de swimwear. Omdat ik hier plaatsvervangend enthousiast van word, wil ik het graag even delen.

Mijn favorieten

Gotta love Zebra € 27,99 – Chique € 39,99 – Perfect Pink € 34,99

Ik ben een sucker voor beads op een top € 29,99 – Mooi printje, verkeerd geplaatst kan het ook een vreemd printje zijn € 29,99- Mooi model € 19,99

Van deze bikini’s zijn de meeste tops te verkrijgen in C tot E – dus ik kan ook mijn favorietje uitzoeken. En dat zijn zeker die fel roze en die laatste. Als ze alleen in grotere cupmaten te verkrijgen waren had ik wellicht overwogen om wat Schoemacher op mijn borstkas te laten plaatsen – ik vind deze bikini’s echt heel leuk!

Puntje van kritiek

Ik hoor mijn zusje al roepen: ‘Die krengen zijn voorgevormd! Dat heb ik helemaal niet nodig, dan wordt het nog meer.’ Misschien nog een puntje waar Hunkemoller aan mag werken? Want ik kan me inderdaad voorstellen dat een E-cup niet verder vergroot hoeft te worden.
Ook opvallend, er is een model gebruikt met een voller lijf! Voor mij nog mooi slank, maar niet zo dun als je normaal ziet. Een plus voor Hunkemoller!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.