Een beetje beautyaddict hoef ik niet te vertellen wat Lush is. Voor de minder verslaafde onder mijn lezers: Lush is een winkel met handgemaakte verzorgingsproducten zoals zeep, massagebars, shampoo en reinigers.

Behalve de grappige namen (Honey I washed the Kids, SnowFairy)  en verrassende geuren is Lush  bijzonder omdat het merk veel groengoeds doet. Ze gebruiken natuurlijke producten, veelal veganistisch en zetten gebruikers aan tot hergebruiken.

En vandaag heb ik dit bubblegum roze goedje voor jullie.

 

 

Een klein artikeltje over een klein potje (25gram), met een iets minder klein prijsje maar een groots effect. Ik vind dat Bubblegum (€9,25) zijn eigen blogje verdient. Gewoon, omdat het een van mijn beste vrienden is!

Product

Niet alleen de kleur doet je denken aan aardbeien klapkauwgom, dit product heet ook Bubblegum. Door de kleur en de geur, want het ruikt echt naar HubbaBubba. Dit goedje is een lipscrub. Niet het meest noodzakelijke product in de stash van een vrouw, maar wel een zeer nuttig product als je het mij vraagt.

Ik ben gek op creamy of matte lippenstiften. Het grootste nadeel is dat je alles ziet op een effen kleur. Als ik kloofjes, scheurtjes en losse velletjes had, dan droeg ik liever geen lippenstift, dat accentueerde alleen maar. Zonde eigenlijk, want met wisselend weer zijn je lippen nu eenmaal niet altijd in topconditie.

Met Bubblegum maak ik mijn lippen vochtig, neem ik wat suikerachtige substantie op mijn vinger en draai ik rondjes over mijn lippen. Alle oneffenheden spoel ik daarna weg met de felroze suikerkorrels. Ik zou het ook op kunnen likken, want het is helemaal veilig. Om de dag een tweeminuten-behandeling met mijn roze potje en ik kan lekker alle lippenstiften dragen die ik wil.

Moet je deze Bubblegum van € 9,25 nu kopen bij Lush om je lippen mooi glad te krijgen? Nee dat hoeft niet. Je kunt ook een natte vinger in een pot suiker stoppen en daar mee over je lippen wrijven. Of met een zachte tandenborstel je lippen masseren. Ook daar verdwijnen de velletjes van.
Maar dan heb je niet dat lekkere geurtje of dat fijne smaakje op je lippen. Dan word je niet super blij van het felroze product. En je moet na afloop je lippen nog even goed insmeren met balsem. Want na gebruik van deze ‘suiker’ blijft er een soort zacht laagje achter op je lippen.

Wel Bubblegum kopen? In veel grote steden zit een LUSH verkooppunt of kijk op de webshop: www.lush.nl.

Gebruik jij wel eens zo’n product dat minder prioriteit heeft dan bijvoorbeeld make-up reiniger? Maar waar je wel verslingerd aan bent? Laat het me weten, ik test graag uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.