Ik grijp de laatste tijd vaak naar aardetinten voor mijn make-up. Lekker veilig, lekker makkelijk en kan bijna niet mis gaan. Ook gebruik ik nu het mooi weer is, steeds minder make-up. Gezicht egaler, mascara en blush zijn voor mij vaak genoeg om naar mijn werk te gaan.

Maar soms sta ik op met een behoefte naar kleur, een drang naar gekkigheid en een sprankje glim.
En ja, als ik dan iets later begin met werken en dus tijd heb om iets met kleurtjes te bedenken, dan ontstaat er bijvoorbeeld dit.

 

 

Voor ik ga make-uppen doe ik vaak eerst mijn haar, zeker als ik een kapsel draag dat naar achteren zit. Dan zit het namelijk lekker uit m’n gezicht en vliegen de losse plukjes niet steeds mijn nog natte foundation in enzo. Omdat mijn krullen een beetje lang worden, zakt het volume uit de bovenkant. Dat platte, hangende vind ik nooit zo charmant en deze dag heb ik dat opgevrolijkt met een vlechtje.

Als je eenmaal kan vlechten, is het zo gedaan. Boven je oren twee kleine plukjes vlechten, om je haar naar achteren slaan en een aan elkaar klippen met een speldje. Omdat ik krullen heb hoef ik de vlechtjes niet per stuk vast te zetten met een elastiekje, de krullen zorgen dat het wel een beetje in elkaar blijft haken en de vlecht niet meteen er uit glijdt. Heb je stijl haar dan is dat misschien wel handig om met een elastiekje te werken.

 

Used:

 

Gezicht:

Ogen:

  • GOSH waterproof eyeshadow in Beige als oogschaduwbasis
  • NYX pallet in Hippie Chic
  • Pure Luxe oogschaduw in Kaleidoscope Mirage
  • Gosh effectpowder in Kiss
  • L’Oreal Color Infailleble in Hourglass Beige
  • 17 mascara VaVaBoom (komt nog een review van, komt ook uit Londen)
  • Essence clear wenkbrauwgel
  • Kwasten van MAC, HEMA en Crown Brush

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.