Rara, waar gaat dit postje over?

Nou misschien over het feit dat ik op een dag na, al een maand niks gepost heb. Druk thuis, druk op het werk, druk in m’n hoofd en druk voor andere blogs (wist je al dat ik ook voor MissLipgloss schreef?). En dan zit ik ‘s avonds uitgeput op de bank en kan ik geen blogje meer schrijven. Onzin eigenlijk, want voor mij is schrijven ontspanning! Maar dat vergeet ik nog wel eens als ik als een lamzak op de bank hang.

Ja, true; schrijven is ook m’n werk. Gelukkig! Als schrijven is wat je het liefste doet en je kan daar je werk van maken, is dat toch geweldig? Dat is het inderdaad, maar soms (oké vaak) zit ik lekker te klagen over hoe moe ik ben en hoe zwaar mijn leven met een fulltime baan wel niet is. En de hele dag content creëren achter een bureau op je werk, maakt dat je soms voelt alsof je thuis ook nog moet werken als je ter ontspanning wilt gaan schrijven. Juist, does it make any sense? Waarschijnlijk niet, maar dat geeft niet.
Kon je maar schrijven, bloggen en publiceren in je gedachten, want al hangend op de bank heb ik zoooooo veel blogjes bedacht die ik had willen schrijven! En dan had ik inmiddels ook al een boek uitgegeven.

Maar ik wil geen excuusjes verzinnen, ik heb me gewoon niet aan mijn goede voornemen gehouden om lekker ‘voor de leuk’  regelmatig te bloggen op LadiesInc. Omdat ik iets kwijt wil, omdat ik jou iets wil vertellen en omdat ik het gewoon leuk vind. Let wel, goede voornemens van mid vorig jaar! Ik doe niet aan voornemens per 1 januari want dat is me te main stream.

Een aantal doorlopende voornemens van mij, om deze blog nog iets van waarde te geven:

  • Dingen doen die ik leuk vind
  • Gezonder eten
  • Meer sporten
  • Ben twee bovenstaande bedoel ik dus eigenlijk gewoon afvallen
  • Meer complimentjes geven aan lieve mensen om me heen en ze laten weten wat ze voor me betekenen
  • Stoppen met nagelbijten
  • Mijn shopgedrag enigszins controleerbaar houden

Bovenstaande staat overigens ook op volgorde van belangrijkheid. Dat verklaart ook waarom er weer twee paar prachtige schoenen binnen gekomen zijn van de week. Om me te verdedigen tegen alle mensen die nu hun hoofd schudden (ja pap en mam ik weet dat jullie dit lezen. En ja lief zusje, ik weet dat jij nu hard zit te lachen dat ik voortaan niets meer over jou shopgedrag mag zeggen): het zijn twee paar schoenen die ik al heel lang op het oog had, ze waren voor de helft, zijn van leer dus kunnen lang mee en ik had ook een derde paar besteld maar die stuur ik terug! Knap toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.