Ik ben niet zo’n fruit-eter. Appels hoeven van mij niet zo nodig, peren vind ik wel lekker maar zijn vaak te hard en als ze wel sappig zijn loopt alles over je kin. Meloen is mwa en kiwi’s nooit rijp als ik ze wil eten. Druiven zitten vol met suiker en bananen vol met koolhydraten. Nee, doe mij maar gewoon een koekje ofzo.

Zomerfruit vind ik dat wel weer heerlijk, maar dat vind ik vaak te duur en waarom altijd zo’n klein bakje? Bramen, bessen, frambozen en aardbeien – daar mag je me dan weer onder begraven. En nu het een soort van zomer is en de aanbiedingen beginnen te komen, neem ik het er dan ook lekker van. Een overdosis vitaminen voor mij en tips voor jullie hoe je aardbeitjes kan eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.