Welkom in de wondere wereld van een net zo wonderlijke kat. Een kat met meer gezichtsuitdrukkingen dan de gemiddelde cabaretier en meer diva-gedrag dan bekende travestieten.

Ze regeert het huis en haar twee baasjes met twee pootjes in haar neus en is kieskeuriger dan een Nederlander op vakantie.

Aangenaam, dit is iCat. En dit zijn flashes uit haar leven.

Massage

 

Het vrouwtje is er van overtuigd dat ik de baas liever vind dan haar. Omdat ik altijd bij de baas zit als ze beide thuis zijn, omdat de baas mij altijd en overal mag aaien en knuffelen en bij het vrouwtje heb ik daar gewoon niet altijd zin in. En de baas mag mij optillen, als het vrouwtje dat doet ga ik meteen draaien en mekken. Maar het is niet zo dat ik het vrouwtje niet lief vind, maar de baas schrikt gewoon niet van mij – dus als ik bij hem kattig doe dan maakt het geen verschil.

Het vrouwtje daar in tegen schrikt al als ik een scheet laat en laat me daarna lekker met rust. En dat is wat ik af en toe gewoon even nodig heb. Ik heb zo’n zwaar kattenleven, dan wil ik af en toe gewoon even me-time!

Dus, om het goed te maken heb ik van televisie afgekeken hoe je een hoofdmassage geeft. Met hier en daar wat aanpassingen door mijn klauwen, had ik de slag wel te pakken denk ik. Toen het vrouwtje op het balkon lag, zag ik mijn kans schoon en gaf haar een heerlijke hoofdmassage! Ik hoop alleen dat ze niet in de gaten had dat ik tussendoor ook op haar haren aan het sabbelen was, want ze roken zo lekker.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.