Hallo lieve lezers,

Om de een of andere reden wordt er de afgelopen dagen gigantisch gespammd in de comments en komen er hele vreemde reacties binnen. Het gaat dwars door m’n spamfilter heen, ik snap er niks van.

Om die reden heb ik de comments op moderatie staan. Je kan nog steeds een berichtjeachter laten, vind ik super leuk! Maar hij wordt pas zichtbaar als ik daar aan de achterkant toestemming voor gegeven heb.

Het kan even niet anders, want die vage reacties vind ik zelf super storend (en het is heel veel werk om ze allemaal weer te verwijderen). En met dit mooie weer drijf ik achter mijn computer weg, dus ik kan nu ook even niet op zoek naar een andere spamfilter.

Geniet van het weer en als het even te word wordt buiten, breng binnen gezellig een bezoekje aan LadiesInc, want ik doe m’n best om gewoon te blijven bloggen!

XX Jacky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.