Ladies Inc staat voor Ladies Incorporate wat zoveel betekent als het allesomvattende voor vrouwen. De artikelen op deze site gaan dan ook over verschillende dingen die vrouwen bezighouden zoals gadgets, beauty,  fashion, wonen, eten en het leven in het algemeen. Deze onderwerpen komen op ladiesinc.nl terug in de vorm van onder andere columns, interviews, reviews, reportages en do it yourself’s.

Maar incorporate staat ook voor opnemen. Ladies Inc is ook voor andere vrouwen een platform om hun creativiteit te uiten. Dit kan door bijvoorbeeld een column of foto’s in te sturen voor een artikel op deze site. Als je dit zou willen, kan je contact met me opnemen via info@ladiesinc.nl. Alle artikelen zijn bedacht en geschreven door mij, tenzij dit anders staat aangegeven.

 

Redactie


Maar wie schrijft dat allemaal? Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Jacky Lispet, 23 jaar en hoofdredacteur en eigenaar van Ladies Inc. In september 2011 afgestudeerd aan de opleiding Media Informatie Communicatie en officieel media junky. Televisie, websites, radio, blogs, social media en tijdschriften; ik zou bijna geen tijd hebben voor de rest van mijn leven.

Al van jongs af aan slaan vooral tijdschriften een gat in mijn budget. Lekker even op je gemak lezen over verschillende onderwerpen die mij als vrouw bezighouden. Nu zijn we een paar jaar verder en vindt veel mediaconsumptie plaats via het internet. Tegenwoordig ben ik dus ook (te) veel online te vinden. Gelukkig kost browsen over het internet geen geld, anders hield ik weinig over voor mijn boodschappen.

Schrijven is naast een grote hobby, ook mijn afstudeerrichting geweest. Voor mij een logische stap om dit te combineren met mijn onstilbare honger naar leuke artikelen. En daar was in november 2011 Ladies Inc.

 

Heb je na het lezen van de artikelen op mijn site nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@ladiesinc.nl.