Met je lief naar… het pretpark!

Je kent het wel, van die momenten dat je heel graag iets leuks wilt doen met je vriendje, maar eigenlijk geen idee hebt wat! Natuurlijk kun je lekker uit eten, naar de bioscoop of een terrasje pakken in de stad maar een hele dag op stap is minstens zo leuk. Gebruik bijvoorbeeld de Walibikorting en beleef een leuke dag in dit pretpark.

Walibi Holland is de perfecte plek voor een date buiten de deur. Of je elkaar nu net leert kennen of dat je elkaar juist al door en door kent, een bezoek aan een pretpark heeft altijd iets extra’s. Als je naar Walibi gaat dan vermaak je je ongetwijfeld in de verschillende gebieden van het park. Of je nu graag plaats neemt in een van de meest spannende achtbanen of dat je liever gewoon rondwandelt in het park, alles is mogelijk. Er zijn voldoende leuke eetgelegenheden en barretjes waar je geniet van een hapje of drankje.

Zo’n dagje uit is heel ontspannend en bovendien leer je elkaar extra goed kennen. Natuurlijk is het leuk om met je nieuwe vlam of oude liefde naar het pretpark te gaan maar ook met je lievelingsnichtje of favoriete buurmeisje is een uitstapje naar een pretpark heel leuk.

In het zuiden van het land vind je pretpark Toverland. Als jij en je gezelschap dol zijn op sprookjes dan is dit pretpark écht een aanrader. Kijk je ogen uit bij de verschillende attracties. Neem plaats in een van de achtbanen, ga met z’n allen in de carrousel of hou je zusje, neefje of buurmeisje in de gaten terwijl hij of zij lekker speelt in het Peuterspeelhuis.

Een leuk dagje uit hoeft bovendien helemaal niet zo heel duur te zijn. Profiteer daarom van Toverland korting en maak er een voordelig dagje uit van.

In de meeste pretparken zijn voldoende activiteiten die leuk zijn voor jong én oud. Je zult je dus niet snel vervelen als je een dagje naar het pretpark gaat, met wie dan ook. En wist je dat je in het spookhuis heel dichtbij je liefde kunt kruipen?! Nog een goede reden voor het pretpark!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.