Oke, niet helemaal waar natuurlijk. Een verstandige meid is op haar toekomst voorbereid en behalve altijd condooms, geld en een haarelastiekje in je handtas hebben, is sparen ook belangrijk. Heb ik altijd netjes gedaan, in de ene periode noodgedwongen wat minder dan andere tijden. Maar dit eerste salaris? Die waar ik al anderhalfjaar hard voor gesolliciteerd heb, waar ik al vierentwintig jaar naar uit kijk en mijn enige lichtpuntje tijdens de uren hoorcollege? Van dat salaris ga ik mezelf trakteren. Maar wat ga ik kopen?

Wishes

  • MAC Blush – in Style, Pinch me of Supercontinental uit de Styleseeker collectie
  • Een prachtige, stevige cowboysbag – in prachtige roze om de winter op te fleuren of veilig camel?
  • Een goed paar laarzen, omdat je ze nooit genoeg kan hebben
  • Lederen jasje van bijvoorbeeld Goosecraft
  • Stedentrip naar Londen

Ik moet van mezelf kiezen. Omdat de prijzen nu niet echt budgetproof zijn, maar ook omdat de feestdagen en mijn verjaardag er weer aankomen. En als ik alles mezelf cadeau doe, wat moet ik dan van mij familie en vrienden krijgen.

Als je één ding (of twee) mocht kiezen, wat zou het dan worden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.