Gisteren ging ik met een pestbui weg van m’n werk. Als ik zo ben dan kan ik dat slecht op twee manieren oplossen: flink vreten, bij voorkeur alles wat slecht en vet is. Of shoppen. En laat in mijn dorp nu net op vrijdagavond koopavond zijn? Dus ik gaf toe aan dat laatste.

Er zit niet veel spannends hier in de buurt, maar wel een hele fijne Kruidvat die speciale collecties nog weken na datum compleet te koop heeft en een kleine HEMA die een assortiment heeft die precies aansluit bij mijn wensen. Dus ik heb een boos bezoekje gebracht. En ja, het hielp. Wie word er nu niet blij van nieuwe aankoopjes?

 

Ik ben gek op bodycon rokjes. Die simpele, rechttoe rechtaan katoenen lapjes en ik haal ze graag bij de HEMA omdat die net iets langer zijn van de h&m en ze blijven erg mooi tijdens het wassen. Het hele jaar door draag ik ze met panty’s of leggings, maar daar is het nu het weer niet echt voor… Die normale lengte rokjes vind ik niet mooi bij mij staan met blote benen omdat ze net te kort zijn. Maar bij HEMA had ik in het krantje gezien dat ze een wat langere variant hadden met vier doorgestikte naden – net even iets anders dus. Door de lengte en de stiksels doen ze een beetje fifties aan, erg leuk.

Ik kocht een oranje/koraal-kleur en een zwarte, € 8,- per stuk.

Mijn haar is nu een beetje te lang en dus te zwaar. Gevolg: al mijn elastiekjes rekken uit tot er geen rek meer in zit. Even nieuwe gehaald dus. En een leuke klem, want met dit weer wil ik geen plakplukjes in m’n nek of gezicht. Eigenlijk gehaald voor mijn zusje, maar ik vind hem zo leuk en houd deze lekker zelf. Patty, ik weet dat je het leest, ik ga er zo ook nog een voor jou halen hoor ?

Bloemklem € 2,-, elastiekjes € 1,79

Ik weet niet wat het is de laatste tijd, maar ik schiet door mijn reinigings- en verzorgingsproducten heen. Mijn crème lijkt sneller op te gaan en m’n toner helemaal. De bruinglazen eigenmerk producten waren nu twee voor € 3,50 (en normaal zijn ze ongeveer € 2,- per stuk) en ik dacht; eens proberen! Stel dat dit nu super fijne producten zijn, dan zit ik toch mooi lekker goedkoop gebakken voorlopig. Ik nam de nachtcrème mee en de reinigingslotion die eigenlijk gewoon een toner is.

Make-uppies, natuurlijk! De Revoltaire collecite die er nu ligt (met die ‘metalen’ palettes) heeft een paar hele leuke matte lippenstiften in mooie zomerse kleurtjes. Dus daar moest ik even naar kijken. Ook ben ik sinds weken mijn lippenkwastje kwijt – en laat die nu net ook in die collectie zitten voor weinig!

De oogschaduws van Catrice ben ik fan van al had ik tot nu toe alleen een paar quattro’s. Maar deze zomerse oranje-achtige vond ik zo mooi, die moest mee! Samen met een zandgouden, want dat combineert zo leuk. In de kleuren 320 Dalai Drama en 070 Mr Copper Fields.

Catrice prijzen (sorry, niet onthouden)

Revoltaire’s Color Bomb


Dalai Drama, Mr Copper Fields en Color Bomb.

De oogschaduws zijn mooi gepigmenteerd zoals ik van Catrice gewend ben inmiddels. Op de tweede foto zie je de mooie metallic shimmer die er in zit. En de matte Color Bomb is niet helemaal matmat, maar prima voor dat geld. Hij doet een klein beetje creamy aan, maar ik vind het een voordeel want dat smeert lekkerder en het trekt niet zo op je lippen.

Is shoppen voor jullie ook een goede manier om je frustraties er uit te gooien?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.