Voor zaterdag 28 april lag er een uitnodiging van Cynthia voor Smeren voor het goede doel. Omdat ze zo veel producten binnen krijgt, en niet allemaal kan gebruiken, hield ze eenmalig een sale waarbij al het opgehaalde geld naar een goed doel ging.

Make-up kopen, een goed doel steunen en een goed excuus om met mijn zusje gezellig in Zwolle te gaan shoppen? Count me in!

 

 

Het klinkt overigens iets gemakkelijker dan het is hoor. Want vanaf mij is Zwolle 1:40 uur rijden. En -o ja!- Patty zat door haar pas gebroken been nog in de rolstoel die ik de hele dag moest duwen. Maar de eerste uitdaging was de rolstoel in mijn kleine Alto proppen.
Uiteindelijk is het allemaal gelukt. Het was super gezellig met Patty in de stad. Ik kocht een jurkje bij de HM, zij drie. Bij de Inglot counter heeft ze een concealer soldaat gemaakt en samen in de La Place een taartje met een smoothy. Maar we waren natuurlijk van plan om de echte slag ‘s avonds te slaan.

Cynthia had al wat foto’s getwitterd en dat beloofde een volle tafel. Eenmaal bij haar binnen bleek het een volle tafel, volle kast, volle vloer én volle bank te zijn. Omdat het nu eenmaal voor het goede doel (Plan Nederland) is, is inhouden met kopen en op je budget letten een soort doodzonde. Dus dat hebben we lekker niet gedaan

Gekocht

Maroccanoil haarmasker – John Frieda Lightweight pluis-controle – Paul’s Choice sunscreen spray

Collistar Blush – Guerlain 240 Pamplelune – Sisley 14 sheer fushia – Rimmel Wake me up foundation – Pupa lipgloss – Essence eyeliner Berlin Rocks – Maxfactor Liquid effect pencil in Brown Blaze en Violet Voltage

Angel van Thierry Mugler – Guess Seductive for him voor my boyfriend – Guess Seductive for her – Swarofski eau de parfum

En dan had ik nog een paar mooie spulletjes die niet op de foto staan omdat het cadeautjes zijn voor een paar verjaardagen die er aan komen. Ondanks het perfecte excuus om helemaal los te gaan, heb ik wel gekeken wat ik ‘nodig had’. Even tussen haakjes, want natuurlijk is een lipgloss geen eerste levensbehoefte. Maar ik heb wel gekeken dat ik niet met de vijftiende rode lippenstift thuis kwam, dat ik de luchtjes ook echt lekker vind en dat de producten bij mijn huid en haar passen. Want geloof me, als ik (echt) los was gegaan, had ik zes keer zoveel meegenomen.

Patty’s haul

Patty nam deze mooie producten mee naar huis. Ze wist een Estee Lauder oogschaduwpallet te scoren, 8hour cream, anti shine dagcreme, twee mooie OPI lakjes, een MAC dazzleglass, minerale poeder en twee parfums: Christina Aguilera en Replay.

 

Cynthia heeft inmiddels op Twitter gedeeld dat ze ruim € 700,- heeft opgehaald met smeren voor Plan Nederland! En dat hebben wij beauty-addicts toch maar mooi met elkaar bij elkaar gesprokkeld. Toch zo erg nog niet, zo’n make-up verslaving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.