Jaja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit maar ik ben nog steeds aan het hardlopen. Het verschilt van één tot drie keer per week, maar ik loop nog – en daar ben ik best trots op.

Waar ik minder trots op ben is mijn hardloopoutfit. Oke, als je net begint dan is het logisch dat je geen hyperhydrolischehuppellegging draagt omdat je nog even moet zien of het wel iets voor je is. Maar inmiddels word het wel tijd voor een update van mijn sportkleding. Want ik loop in versleten hemdjes en oude pyamabroeken. In mijn zoektocht naar een beetje leuke items kwam ik verbazingwekkend veel leuk tegen. Enne, dat deel ik natuurlijk even!

 

Kijk, ik kan best zo’n strakke legging aantrekken, maar dan trilt m’n bil de wereld tegemoet en dat wil ik de wereld niet aan doen. Natuurlijk maakt het niet echt uit hoe je er bij loopt, maar ik voel me er prettiger bij dat ik niet meer in mijn oude pyamabroek loop die ik de hele weg loop op te hijsen omdat het touwtje gebroken. En als ik dan de running artikelen van AnneMerel lees, dat denk ik; dat kan meer fashionable! En wel zo:

 

Asics shirt € 59,95 | Zalando Performance short € 19,95 | groene HM top € 14,95  | HM Driekwart sportbroek € 14,95 | Nike Performance top € 44,95 |HM Sweater € 24,95 | Asics € 119,95 | HM BH € 19,99

Of je nu veel of weinig geld aan je outfit uit wilt geven, bespaar nooit op je hardloopschoenen. Ik heb me bij een speciaalzaak laten adviseren en kwam ze vervolgens online tegen voor € 59,99 – flink in de KiloKnaller dus. Maar iedereen loopt anders, ik loop bijvoorbeeld naar binnen en heb daar dus extra steun nodig zodat ik andere lichaamsdelen (knieën bijvoorbeeld?) niet ga overbelasten.
Het is nu eenmaal niet anders, maar deze krengen zijn altijd lomp – naar mijn bescheiden mening. Deze van Asics heb ik ‘toevallig’ en ik vind ze nog steeds leuk voor hardloopschoenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.