Ken je dat? Dat je ineens denkt; o dat is makkelijk! Je wilt het graag delen maar echt een heel artikel is het niet waard. Of nouja, het is het waard om te delen, maar kunt er niet zo veel over vertellen. Daarom deelde ik mijn mini-tipjes nooit. Maar ook die mini tipjes maken het leven makkelijker. En meer mini tipjes bij elkaar kunnen een groot verschil maken bedacht ik net: dus, vanaf nu ga ik ze gewoon delen!

Geen ellenlange artikelen, maar ik die een kort ‘eureka!-momentje’ had, en dat in een net zo’n kort stukje deel. Vandaag gaat het over een onderbroek…

Onderbroek? Jacky, waarom praat jij over een onderbroek? Erger nog: Jacky, waarom laat je een onderbroek zien?
Nou, omdat het geen onderbroek is, maar toen ik de foto uploadde dacht ik; ‘hm… dat lijkt meer op een onderbroek dan de bedoeling was.’

Jurkjes met blote benen kunnen nu nog net als we een mooie dag hebben. Maar als je, net als ik, bovenbenen hebt die langs elkaar schuren tijdens het lopen ben je waarschijnlijk meer fan van een legging onder je jurkje. Zo zonde! Nu droeg ik stiekem wel eens een sportbroekje onder m’n jurk zodat mijn benen elkaar niet raakte, maar bij sommige jurkjes waren de pijpjes te lang. Van Shirley kreeg ik de tip om een oude legging af te knippen die niet onder je jurkje uit komt, maar wel het schurende stuk van je bovenbenen bedekt.

Dus ik nam een oude legging en zette de schaar er in! En raad eens? Het werkt! Als ik deze aan heb zijn de pijpjes langer dan ze op de foto lijken, maar dat komt omdat de legging in een geheel eigen model trekt omdat ‘ie al zo oud is. Eerlijk heb ik bijna een goede legging afgeknipt om voor dit artikel te gebruiken want deze is echt niet meer waardig dan onder een jurkje te dragen. Maar hé, het werkt!

Ik raad aan om je legging een centimeter of vijf langer af te knippen dan hij moet zijn, want hij rolt een klein beetje op.

Een goed nieuw leven voor je oude of kapotte legging dacht ik zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.