Kijk, dat hele voetbal is niet echt mijn ding. Ik snap er weinig van, ook al hebben sommige mensen met het zweet op hun voorhoofd geprobeerd om mij alleen de basisregels uit te leggen – laat staan buitenspel. Ik blijf een bal buiten de lijn stug buitenspel noemen, want dan is de bal buiten het spel(veld) toch?

Juist, echte fans moeten met mij geen voetbal kijken want dan ben ik rete-irritant. Toevallig heb ik ergens gehoord over ‘pressie spelen’, dus dat roep ik nu tijdens dit EK te pas en te onpas. Waarom ik dan voetbal kijk? Om de mooie zwarte strakke speelshirts, de goed getatoeëerde armen, de voetbalkuiten en de sexy koppies. En dit zijn mijn favorieten uit onze (eerste) poule.

 

 

Ons eigen Nederland

Maarten Stekelenburg – Robin van Persie – Gregory van der Wiel

Denemarken

Michael Silberbauer – Jakob Poulsen – Nicklas Bendtner

Duitsland

Mats Hummels – Thomas Müller – Mario Gomez

Portugal

Hélder Postiga – Miguel Veloso – Joao Moutinho

Bron foto’s

Ja, je moet het als vrouw toch ook een beetje leuk maken tijdens die uren televisie dat wij niet aan de afstandsbediening mogen komen?

Wie is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.